2012. szeptember 13., csütörtök

Tapaszoska...:) avagy újabb módszer a siker felé vezető úton...:))

Mi is az a tapasz? - A kinesio taping egy terápiás módszer, melyet akut és krónikus mozgásszervi megbetegedések kezelése folyamán alkalmaznak. A kinesio tape valójában egy rugalmas pamut szalag, mely helyes alkalmazás esetén csökkenti a fájdalmat, gyorsítja a gyógyulás folyamatát és segíti az izmok helyes működését. 

Kati néni -a gyógytornászunk:)- már eddig is ajánlotta, de az Úr makacs... Úgy döntött nem akarja és emellett fixen ki is tartott.... Úgy kb kismilliószor magyaráztam el több módon is neki hogy miért is kell neki ez a tapasz és mennyire nagyon jó is lesz ha már lábain lesz. Megértette, helyeselt és aztán mégsem engedte.... Na de ma megtört a jég! :) Legalább a bal lábikóra -kezdetektől az a "rosszabb"- felkerült a tapasz végre!:)) Cserébe annyit kért hogy továbbra is az én ágyamban aludhasson....:)) 
Felragasztásnál még nem akarta hogy kilógjon a zokniból is a helyes kis zöld csík, de mire átértünk az oviba már rövidnadrágért reklamált és legközelebb Ő is zöld-fehér variációt kér, mert Kati néni azt mondta hogy az ETO-s focistáknak is olyan van.....:)))
és a kép amin full kóma, de már tapaszos:)):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése