2012. szeptember 13., csütörtök

kreatív vacsik és az Úr ha alkot...:)

Természetesen amellett hogy életünk központi ügye és kihívása a lábikók épp aktuális állapota, azért többnyire épp úgy töltjük a napjainkat mint bárki más.:) A kis két kilósból egy szép szál és igen-igen makacs kis legény cseperedett.:) Egy mai eset ami abszolút hűen tükrözi a fiatalember stílusát és észjárását :) :
Szülői után nézegetem Dávid új művét a falon. Címe: szüreti séta. Aztán óvónéni elmesélte a történetét is...:): a feladat az volt hogy rajzolják le a gyerekek magukat a szüreten. Dávidom viszont csak szőlő tőkéket, utat és felhőt kreált. Ezután a párbeszéd óvónéni és Mr. Makacs között kb így zajlott:
-Dávid! Nem ez volt a feladat! Hol vannak a képről a gyerekek?
- A gyerekek még a buszban vannak!
- Na jó, de hol van a busz? Az sincs a rajzon!
- Azért mert még nem ért oda....
Ennyi......:D....de mert a fiam igazán nagyvonalú azért lerajzolta barátját Balázst és saját magát....:)) A többiek biztos éppen másfelé jártak.....:D

Mindemellett -habár csak 21,4 kg- Dávid imád enni és még jobban szereti és nagyra értékeli ha az étel szépen és ötletesen van tálalva.:) Én ezt igyekszem is teljesíteni minden este ahogy a képeken is látszik, de nagyon szívesen fogadnék ötleteket Tőletek is, mert kezdek belőlük kifogyni...:)







Az utolsó képen pedig az országos cimborájával, Rozsdás Tomival látható.:) Ők így alszanak.....:))




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése