2012. szeptember 21., péntek

Kinőni maximum a ruháit fogja....:))

Tegnap hat éves státusz vizsgálaton jártunk. A védőnéni -akinél mi újak vagyunk és egyébként kifejezetten kedves hölgy- megjegyezte hogy Dávid papírjain az áll hogy kétoldali dongalábbal született. Majd megkérdezte hogy elmúlt vagy kinőtte, mert Ő nem látja rajta....:) Elmondtam hogy ezt kinőni nem lehet és elmúlni sem tud.:) A következő megállapítás az volt hogy akkor biztos nem volt olyan súlyos.... Elmeséltem hogy hány helyen jártunk és hogy mindenhol kétoldali nagyműtétet javasoltak.....és aztán pár szóban azt is hogy milyen utat választottunk az operációk helyett.
Nahát....egyrészt ez így nagyon jó, mert ahogy a védőnéni úgy mások se mondanák meg soha hogy bármi probléma is volt/van a lábikókkal. Ergo nagyon jó munkát végeztünk.:) Másrészt meg ebből is látszik hogy mennyire keveset tudnak a dongalábról az emberek. Ez egyrészt nagyon jó, mert azt jelenti nem érintette őket a dolog! Másrészt meg azért nem lenne baj ha akik gyerekekkel foglalkoznak legalább azok az emberek rendelkeznének ha többel nem is, de alap információkkal ebben a témában....
Mi meg amúgy jól vagyunk.:) Hivatalosan a fiatalember 120 cm és majdnem 22 kiló.:) Hol van már a 44 centi és a két kiló?:)))
Gyógytornán is jártunk és ezúttal csodaszép királykék tapasz került a bal lábikóra ami még most is rajta van!!!:)
Nagyon szép hétvégét kívánunk mindenkinek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése