2014. szeptember 6., szombat

Nyarunk, sínek, Guruló Fesztivál :)

Nagyon rég nem jelentkeztünk ezen a fórumon. Lássuk csak mi is történt velünk azóta. :)
Lábikó fronton: júniusban átvettük a nappali síneket. Izgatottan vártuk őket hiszen ilyenünk még nem volt, de tudtuk hogy nagy szükség van rájuk és nagy reményeket fűztünk hozzájuk. Átvételük óta minimális volt a nélkülük töltött napok száma és jelentem beváltak. :) A legutóbbi miskolci kontrollon egy dolog fel sem merült: a műtét. :)) A doktornőt is meg tudtuk lepni a jó állapoton kívül azzal is hogy Dávid bizony nem csupán sétálni tud a sínekben. Ő fut, szalad, rollerezik, focizik de akár kardozik is ezekben... :)))
Amint átvettük őket júniusban azonnal vásároltunk is megfelelő cipőt hozzá (mert két számmal nagyobb kell :) ) és már sínekben is tettük meg a hazautat. :)

Szóval azóta van a sínek előtt és a sínek utáni időszámítás. :))

Természetesen az éjszakai síneket sem akasztottuk szögre. :))

Egy ideje kibővítettük a fejlesztések körét is és legfőképpen izomépítés céljából elkezdtünk járni 3D vertikális fejlesztő plusz tornára is. Nagyon hatásosnak tartom és csak ajánlani tudom mindenkinek. Természetesen Dávid itt sem adja könnyen magát, de Zsófi -a gyógytornász :) - kedves és türelmes úgyhogy itt is jó helyen vagyunk. :)

Nem a lábikókhoz kapcsolódik, de májusban volt egy balesete Dávidnak. Ennek kapcsán megjártuk a gyermek intenzív osztályt, megismerte a fiatalember a műtőt is de az őrangyalai dolgoztak és mára csupán egy hét centis heg emlékeztet minket a buksiján arra amit már egyébként is tudtunk: az élet törékeny dolog, élvezni kell minden percét amíg lehet. Nohát a nyarunk ennek jegyében is telt. :)
A kisebb-nagyobb nyaralások mellett mindenképpen meghatározó esemény volt az úszó tanfolyam lezárására rendezett verseny ahonnan az Úr is érmekkel jöhetett haza. :)

 Rengeteg szép és élményekben gazdag napot tudhatunk magunk mögött és igyekeztünk felkészülni fizikailag és lelkileg is az új tanévre ami Dávid számára egy új iskolában kezdődött meg. Egy hetes tapasztalat csupán, de eddig úgy érezzük jól tettük hogy váltottunk. Hisszük és bízunk abban hogy ez hosszútávon is igazolódik majd. :)
...és el is érkeztünk időben a mai naphoz. :) Erre is készültünk már néhány hete ugyanis ma tartották Győrújbaráton a Guruló Fesztivált. :) A számunkra elsőt sosem felejtjük hiszen akkora önbizalom fröccsöt adott Dávidnak hogy azóta nincs is megállás... :) Természetesen ma is lerollereztük/futottuk a távot és ismét nagyon jól éreztük magunkat. :) Ezúttal már fel sem merült olyan gondolat Dávidban hogy esélytelenebb lenne bárkinél, habár van még mire gyúrnunk mert a hőn áhított helyezést nem csíptük el :) (de ott voltunk, sínekben, vidáman, elszántan és abszolút egyként a sokból és ez számunkra simán felér egy főnyereménnyel :) ). A guruláson kívül a kardozás volt Dávidnál a tuti befutó. :) Nem tudom összességében hány órán keresztül ültem a fűben rá várva :)) , de köszönjük az élményt és a lehetőséget a Kard Rendje tagjainak. :)
A fesztiválon én nem készítettem képeket de indulás előtt azért csináltunk egyet emlékbe :) :


Szóval összegezve: jól vagyunk. :) Nem tudom mikor, de majd jelentkezem. :) Sziasztok! :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése