2012. október 3., szerda

Ovi foci :))))

Már az ovi elejétől nagyon-nagyon szeretett volna Dávid is a csapat tagja lenni, de várnunk kellett.....és csak vártunk és vártunk..... Közben rengeteget "edzettünk" -már amennyire azt egy focihoz nem értő anyukával lehet:))- parkban, játszótéren és még a lakásban is....:) Idén nyáron pedig vettünk egy szép zöld mezt is, abban bízva hogy ősszel már komoly szerepe lesz....és lett is!:))) Amit három évesen kívánt és amit azóta is töretlenül akart az most teljesült!:)) Dávid is ovi focis lett!:))
Eddig péntekenként mindig kisírta, hogy délben jöhessen haza. Ehhez képest ma elém álltak a kis barátjával és arra kértek, hogy nehogy elhozzam Dávidot pénteken ebéd után, mert délután ovi foci lesz!:)) Dehogy hozom!:)) Úgy örülök hogy örül, hogy még az esti mesét is szüneteltetni kell két percenként, mert eszébe jut valami az edzésről....:)) Büszke vagyok Rá nagyon!:))
és köszönjük mindazoknak akik egyengették-egyengetik a lábikók útját és mindezt olyan jól, hogy gond nélkül rúghatja a bőrt Ő is!:)) Laci Papa mindig azt mondta majd gondoljon rá ha ott lesz a csapatban Ő is.... Én gondoltam. Az első akinek elújságoltam volna a nagy hírt az Ő volt, de tudom hogy látja fentről és azt is hogy mit mondana.....:))
és hogy még egy jó hír is legyen: a tapaszok annyira kitartottak -azaz a kis focista annyira okosan viselte őket:))- hogy csak ma este szedtem le az utolsó darabot....:)))
Leírnám ha tudnám mennyire nagy dolog számomra az hogy Ő is focizhat és hogy mekkora boldogsággal tölt el, de egyszerűen nem lehet, mert erre nincsenek szavak....:) Repkedünk!:))))

4 megjegyzés:

  1. csak így tovább Kriszta és Dávid! Egyébként nálunk csak a nagyok jártak focizni és ők mennek a bajnokságba is, lehet, hogy ezért kellett Dávidnak is várni, ne is a lábai miatt. Kérdés- Hogy működnek a tapaszok? Fáj neki és azért nem szerette őket, vagy csak magát a tény utálta, hogy ott vannak a lábán?

    VálaszTörlés
  2. Nem a lábai miatt vártunk elsősorban... Majd privátban elmesélem!;)
    A tapasz egy nagyon hasznos dolog. Egyáltalán nem fáj!:) Először attól tartott, hogy kicsúfolják. Aztán meg már csak tartotta magát a nemhez.....:))) Fura volt neki hogy mindkét lábán van és szabadult volna tőlük, de mindig meg tudtam győzni hogy maradjanak még.:) Ma is kapott szép zöldeket. Illik a mezéhez.:))

    VálaszTörlés
  3. Akkor tök jó, mármint, hogy nem fáj neki és a focit pedig élvezi- Te Kriszta, a végén még " tök átlagos " lesz a fiad:) azon kívül, hogy nyilvánvalóan átlagon felüli :)_

    VálaszTörlés
  4. :))) Az biztos hogy soha senki meg nem mondaná róla hogy honnan indult...:)) Most már a lábikókat illetően a cél az hogy tartsuk a mostani állapotukat és meg is teszünk érte mindent.:) Szerencsére nagyon jó gyógytornászhoz járunk akit még szeret is Dávid és én is úgyhogy jó úton járunk úgy érzem...:)

    VálaszTörlés