2015. május 14., csütörtök

2015 június 6......... :)

Kedves mindenki! :))

Sokan szinte az első perctől kezdve velünk vagytok - a hőskor, a babaszobás naplók...... :)) - és vagytok páran akik új érintettekként a témában keresgélve a blogra bukkantok.
Jó ideje létezik a facebook-on is egy csoport ahol tudunk beszélgetni, egymást támogatni, bíztatni. Vagyunk ott szülők és így gyermekek minden korosztályból, de akadnak közöttünk érintett felnőttek is. Összességében azt mondhatom egy jó kis csapat lettünk. :)
Ez a blog már nem frissül majd sokkal gyakrabban mint most és én sem olvasok minden emailt már, de a csoporthoz csatlakozva biztos vagyok benne hogy minden kérdésetekre választ kaphattok és egy abszolút megértő közegre találtok! :)
Amiért még népszerűsítem és pont most :) az az hogy 2015. június hatodikán azok a csodás lábikók :)) végre személyesen is találkoznak majd. :)) A találkozóról bővebben szintén a csoportban tudtok tájékozódni! :)
A csoport linkje tehát :) :
Azok a csodás lábikók... :)

Minden érintettet szeretettel várunk! :)
és itt ragadnám meg az alkalmat hogy köszönetet mondjak nektek Nóri és Eni, mert egyedül, a ti fantasztikus energiáitok és lelkesedésetek, munkátok nélkül ez nem sikerülhetett volna!! :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése